Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII 
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.consignatia-online.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. 
SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.consignatia-online.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. 

Comunicari electronice 
Prin accesarea site-ului www.consignatia-online.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter. 

Drepturi de autor (copyright) 
Intregul continut al site-ului www.consignatia-online.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRLL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor. 

Securitatea informatiilor 
SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.consignatia-online.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. 

Responsabilitati privind produsele 
SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. 

Limitari ale responsabilitatii 
SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. 
SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. 

Drept aplicabil. Litigii 
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRLL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Declinarea responsabilitatii 
Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRLL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca. 

Politica de preturi 
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC SARRA ONLINE SHOP 4 YOU SRL

Dispozitii finale 
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. 


In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site si nici serviciile oferite prin intermediul sau.